Испит Хемија – Јануарска испитна сесија

Се известуваат студентите дека исптитот по предметот Хемија во јануарската испитна сесија ќе се одржи на: 11.02.2019 г. во 12:00 ч. во предавална 1 – Стехиометрија 15.02.2019 г. во 12:00 ч. во предавална 1 – Хемија *За испитот по Стехиометрија Прочитај повеќе …