21-от Интернационален Научно-истражувачки Конгрес на студентите по ветеринарна медицина, во Истанбул Р. Турција

Се известуваат студентите од Факултетот за Ветеринарна медицина дека во периодот од 17-19 Април 2019 година ќе се одржи 21от Интернационален Научноистражувачки Конгрес на студентите по ветеринарна медицина, во Истанбул Р. Турција. Факултетот за Ветеринарна медицина ќе учествува со тројца Прочитај повеќе …