Прва награда за орална презентација на студентка Лина Накевска од ФВМ-С, која учествуваше на меѓународната конференција во Загреб со две презентации

Лина Накевска, студентка на петта година на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, учествуваше на меѓународната конференција „7th International Congress Veterinary Science and Profession“, во Загреб, Хрватска, во периодот од 5.10.2017 до 7.10.2017. Оралната презентација под наслов „Skin Cytology – Прочитај повеќе …

II уписен рок – Конечна ранг листа

Објавената Конечна ранг листа за II уписен рок можете да ја видите тука Документи и уплати потребни  при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје во академската 2017/2018 година Запишувањето на примените кандидати ќе биде на 13 Прочитај повеќе …