Известување за испит по предметот Сточарство

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во септемвриската испитна сесија ќе биде одржан на 14.09.2017 година (четврток) со почеток во 08:30 часот. Катедра за сточарство Доц. д-р Никола Адамов

Јавна одбрана на дипломски труд

Јавна одбрана на дипломски труд „Данлодирај го лекот и потоа притисни принт – 3Д принтинг и негова фармацевтска примена во ветеринарната медицина“ – Филип Трајковски – Почеток во 12:00ч. во Предавална 2 (Амфитеатар)