Објавени документи за упис на редовни студенти

Документи и уплати потребни при запишување на студентите Во 2, 3, 4 и 5 година на ФВМ-С во академската 2017 / 2018 година Документи и уплати потребни при запишување на студентите во XI семестар на ФВМ-С во академската 2017 / Прочитај повеќе …

Потребни документи за упис на примените кандидати на ФВМС

Документи и уплати потребни при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје во академската 2017/2018 година Запишувањето на примените кандидати ќе биде на 29 и 30.08.2017 година. Формулар за упис на семестар и Статистички лист (се купуваат во книжара) Уплатницa со цел на дознака За Прочитај повеќе …

I Уписен рок – Конечна ранг листа

Конечната ранг листа можете да ја погледнете тука.   ДОКУМЕНТИ И УПЛАТИ ПОТРЕБНИ  ПРИ ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИТЕ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФВМ – СКОПЈЕ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА Запишувањето на примените кандидати ќе биде на 29 и 30.08.2017 година. Формулар Прочитај повеќе …

Испит по предметот Сточарство

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во септемвриската испитна сесија ќе биде одржан на 15.09.2017 година (петок) со почеток во 08:30 часот. Доц. д-р Никола Адамов

Integrated Radiometric and Complementary Techniques for Mixed Contaminants and Residues in Food

Главен истражувач: D-r James Sasanya Учесници од ФВМС: Проф. д-р Зехра Хајрулаи-Муслиу, Проф. д-р Велимир Стојковски, Проф. д-р Деан Јанкулоски, Ристо Узунов, ДВМ Времетраење: 17.03.2017-16.03.2022 Финансиран од: IAEA Тип на проектот: меѓународен